Tratament Baile Herculane

Tratament Baile Herculane

Serviciile ireprosabile si atentia pentru detaliu sunt atuurile ce ne recomanda.

Punem intreaga pricepere in ceea ce facem pentru a va asigura dumneavoastra ingredientele necesare sejururilor reusite.La Hotelul Geta noi va oferim cazare in Herculane dupa cum urmeaza :

Camere Cazare : 6 camere single si 26 cam.double,2 apartamente

–          camerele + apartamentele sunt dotate cu baie proprie,cabina dus cu televizor ; etaj.1+2 au balcon;menajul se face zilnic , prosoapele de baie si lenjeria se schimba la 3 zile.

Restaurant : are o capacitate de 120 locuri ,compartimentat cu spatiu pentru fumatori (30 locuri) si nefumatori (90 locuri).

–          organizam evenimente (nunti, botezuri, cine festive ,aniversari (zile de nastere + ziua numelui) si altele.

–          bucataria este dotata dupa norme  europene si va oferim preparate cu specific romanesc si international la cele mai bune preturi.

Servicii : dispunem de o sala de conferinta cu o capacitate de 100 locuri dotata cu aparatura necesara pentru desfasurarea in bune conditii a trainingurilor: videoproiector, ecran de proiectare, flippchart, statie amplificarecu 4 microfoane. Oferim si servicii pentru tratamente la Baile Herculane. Sala este in incinta hotelului la etajul 3 al acestuia.

Tratament Herculane:  tratamentul efectuat la baza noastra are rol antialgic, anti-inflamator, decontracturant, sedativ si se efectueaza cu aparatura de ultima generatie (achizitionata de la renumita firma de aparatura medicala B.T.L.).

Contact: pentru rezervari si relatii  puteti suna la urmatoarele numere de telefon : 0255 560 043 ;

mobil : 0741463687

mail : cazarehotel@gmail.com

 

Tratament Herculane: Punem intreaga  noastra pricepere  pentru ca dumeavoastra sa aveti la dispozitie facilitatile de cazare in camere si confortul serviciilor de inalta calitate oferite de personalul nostru. Satisfactia dumneavoastra este multumirea noastra !

Sunteti invitatii nostri, simtiti-va ca acasa!Tratament HerculaneTratament Herculane

3 comentarii la “Tratament Baile Herculane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *